Хочемо звернути Вашу увагу на програму медичної соціальної допомоги для дитячих будинків. В 2018 році Громадська організація «Центр Петра і Павла» розробила проект «Подаруй здорову посмішку дітям», який передбачає безкоштовне лікування дітей з дитячих будинків, а саме надання медичної допомоги (стоматологічної, гінекологічної, урологічної, психологічної), лікування дітей-сиріт та малозабезпечених верств населення.

Також діє програма  соціальної психологічної допомоги «Шлях до самореалізації в житті». Основним напрямком діяльності якої є надання всіх видів психологічної допомоги, кожному, хто її потребує.Ціль даного проекту: надання психологічної допомоги, соціальної адаптації, а також корекції емоційних реакцій і поведінки дітей-сиріт та одиноких матерів.

    Наразі, ГО «Центр Петра і Павла», працює з дитячими будинками, реабілітаційними центрами Києва і Київської області.

У нас є можливість залучення лікарів різних спеціалізацій. На даний час в місті Києві та Київській області існує понад 50 дитячих будинків, які потребують медичної допомоги, ГО «Центр Петра і Павла» надає можливість на постійній основі обстежити і лікувати громадян із соціальних центрів і будинків.

Нашу допомогу в рамках проекту вже отрималипонад 450дітей:

  1. Дитячий Будинок «Чебурашка» (смт. Рокитне, Рокитнянський р-н).
  2. Центр соціально-психологічної реабілітації дітей (с.Копилов, Макарівскій р-н).
  3. Будиноксімейного типу (Сім’я Вишняків, c.Іванків)
  4. Будиноксімейного типу (Cім’яБородуліних, с.Іванків)
  5. «Центр матері та дитини» (смт. Фастів)
  6. «Пролісок» (с.Вовчків)

Для розвитку даної програми потрібна допомога!

  1. На стоматологічні матеріали
  2. Пересувна клініка
  3. Автомобіль для транспортування медичного персоналу та перевезення дітей.

Пересувний кабінет (пересувний медичний комплекс) призначений для проведення профілактичних оглядів та лікування в виїзних умовах.

Пересувний комплекс виготовляється на базі багатосекційного ізотермічного фургона і оснащується всім необхідним для цілорічного використання в будь-яких кліматичних і географічних умовах.

Пересувна клініка має кілька відсіків медичного прийому з необхідним медичним обладнанням, в яких можливе прийняття наступних фахівців:

  • лікар-стоматолог
  • техніх-стоматолог
  • лікар-ЛОР
  • терапевт
  • гінеколог
  • офтальмолог
  • лікар-лаборант
  • лікарультразвукової діагностики
  • кардіолог
  • анестезіолог

Наголошуємо, акцент в нашій роботі ми робимо на довгострокові проекти, спрямовані на соціальну медичнудопомогу.

Ми віримо, щовід нас залежить майбутнє, і ми можемо захистити права людей і дітей із соціальних центрів і будинків, які залишилися без батьківського піклування, а також надати якісну соціальну, медичну і психологічну допомогу тим, хто опинився у важкій життєвій ситуації.

На даний момент на лікування дітейвитраченопонад 1,5 мільйонагривень

 

    Для розвитку і реалізаціїпрограми в повному обсязі необхідна пересувна клініка, вартість якої становить ~ 100 тис. $

 

     Щомісяця на стоматологічні матеріали витрачається більше 80 тис.грн.

Будемо вдячні за Вашу підтримку у розвитку такої нелегкої, але такої важливої справи! Ми розраховуємо на Вас. Діти потребують нашої допомоги! Хто як не ми?

Ми щиро сподіваємося, що наші рекомендації стосовно цих питань допоможуть вам сформувати Ваші висновки щодо цього питання. Громадська організація «Центр Петра і Павла» готова надати детальнішу інформацію щодо нашої діяльності. Ми також сподіваємося, що ми зможемо запланувати зустріч із вами та представниками вашої адміністрації для обговорення того, як найкраще гарантувати захист прав дітей. Сподіваємося, що наша влада, якій ми довіряємо і виважені державницькі дії якої ми підтримуємо, прислухається до даного звернення. Разом ми зможемо зробити дещо важливе для наших дітей.

Адже, діти – майбутнє нашої країни!!!

З повагою, керівник громадської організації «Центр Петра і Павла»

Бережний Павло Петрович

+ 38-093-273-69-83